onsdag 10. oktober 2012

Trilletur til Vannverket

På en regntung mandag fant vi ut at det var lurest å finne et sted å gå hvor vi kunne trille de minste i vogn. Dermed falt valget på gapahuken ved Vannverket på Nes. Vi var heldige og fikk oppholdsvær neste hele veien, men registrerte etterhvert at denne gapahuken er ikke tett - det regna på innsida også!
 
 
Kjempefin trilletur på vei oppover, grei vei med få utfordringer.

Det gikk ann å trille hele veien opp til Vannverket, bare den siste bakken bød på litt utfordring, ellers var det kjempefint å trille, og 2åringen som var med oss syntes det var mange fine dammer og ei stor elv (flommende bekk) som var gøy å utforske. Men den siste biten - fra veien og ned til gapahuken - måtte vi bære vognene, her var det ikke mulig å trille. Dette var bare ca 30m, så det ødela ikke turen vår, men det kan lønne seg å være to voksne dersom man ikke ønsker å sette igjen vogna oppe på veien.



Kjempefin utsikt fra gapahuken!

Fin gapahuk med benker, sitteunderlag og ved tilgjengelig. Men ikke vanntett da!

Vi stoppa ei stund i huken, og spiste god veiamat som Elise hadde laget - grønnsakssuppe på thermos i dag. Godt for både små og store å få noe varmt i magen!


 
 
Og sannelig fikk vi se hurtigruta på vei ut også :)




Dette var en fin gapahuk å gå til når man skal på trimtur fant vi ut, et lite stykke å gå, men 2åringen klarte det helt fint. Parker ved Nes kirka og gå på grusveien som går til høyre for kirka. Følg denne nesten helt frem til gården, der er det et kryss, ta til venstre. Så er det raka vegen helt opp til Vannverket. Anbefales som trilletur med et bittelite forbehold :)
KIM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar